mythtv video settings on freebsd

For discussion of topics specific to MythTV on FreeBSD
Post Reply
rskinner
Newcomer
Posts: 1
Joined: Mon Apr 06, 2015 1:22 pm
Jamaica

mythtv video settings on freebsd

Post by rskinner » Tue Apr 07, 2015 5:21 am

I'm just trying to see if I can get the most out of myth, but so far I'm failing miserably.

I have a working tv system, recordings is working, and I can play these back as I wish.

What I'm missing is videos in the media player. Every time I enter the folder it says there is nothing in it, and I need to scan. Scan comes up with nothing. A quick check using ls shows mpg file there, but its just not registering.

So I can't tell if my upnp is working because videos aren't working yet either!

As far as I can tell, I am using storage groups. I didn't see any other way, and it complained so I complied :)

What do I need to do, or what info is needed? Myth is at 0.27 I think, and it is all a fresh install on 10.1.

TIA

nello
Junior
Posts: 27
Joined: Sun Mar 08, 2015 7:33 pm
United States of America

Re: mythtv video settings on freebsd

Post by nello » Wed Apr 29, 2015 4:34 pm

rskinner wrote:What I'm missing is videos in the media player. Every time I enter the folder it says there is nothing in it, and I need to scan. Scan comes up with nothing. A quick check using ls shows mpg file there, but its just not registering.
Sorry, but I don't understand what you mean by "media player." Plex Media Server? Something else?

- nello

Post Reply