Mythtv backend + Centos 7 - DVB-T does not want to find any channel

For discussion of topics specific to MythTV on linux
Post Reply
hanuiv1
Newcomer
Posts: 2
Joined: Fri Jul 20, 2018 8:35 am
Czech Republic

Mythtv backend + Centos 7 - DVB-T does not want to find any channel

Post by hanuiv1 » Fri Jul 20, 2018 9:02 am

Hi,

I have Centos 7 (kertnel 3.10.0-862.6.3.el7.x86_64 #1 SMP), with two Leadtek Winfast DTV1000S DVB-T cards. After hardware update and installation of Centos 7 I installed MythTV (built from sources - last stable version from web - no issues during compliation), but with Mythtv-setup I can not find ant channel.

With w_scan I find all channels I remember I had. With VLC I can tune them. But Mythtv-scan still says that "Channel xx offset 1 -- Timed out, no signal
"
Cards seems fine, firmware is loaded with no issues, but, no matter what, I can not tune anything....

Can someone help? Please write, what diag info you need.

Thanks.

User avatar
Steve Goodey
Moderator
Posts: 53
Joined: Fri Feb 07, 2014 6:30 pm
Location: Colchester, England
Great Britain

Re: Mythtv backend + Centos 7 - DVB-T does not want to find any channel

Post by Steve Goodey » Fri Jul 20, 2018 12:09 pm

You might try extending the tuning and signal timeouts on the capture cards.

hanuiv1
Newcomer
Posts: 2
Joined: Fri Jul 20, 2018 8:35 am
Czech Republic

Re: Mythtv backend + Centos 7 - DVB-T does not want to find any channel

Post by hanuiv1 » Fri Jul 20, 2018 12:25 pm

That is, what I did. No change.... :( It seems like I am missing something. Some library, or something. But I have no idea, what.

Post Reply