Page 1 of 1

Delete command in different menus

Posted: Sat May 10, 2014 10:18 pm
by 7even
Well ... maybe this is not quite a feature suggestions, but it is a wish:

The menu that is called via "MENU" aka "Pop-up menu" action from the global context contains the delete command for recordings.
But in the video library it is not there... instead it is placed in the menu that is called via "INFO" aka "More information" action from the global context.

This always is irritating. :D

Informations/names/descriptions taken from mythweb key list.

Re: Delete command in different menus

Posted: Sun May 11, 2014 6:23 pm
by stuartm
This is a discrepancy that we intend to fix, hopefully by the next release. The way the menus behave in the 'video' screens is inconsistent with the recording screens.

Re: Delete command in different menus

Posted: Sun May 11, 2014 8:45 pm
by 7even
thumbs up!