Key for SIGNALMON not working

Have a MythTV related problem? Ask for help from other MythTV users here.

Moderator: Forum Moderators

Post Reply
7even
Newcomer
Posts: 14
Joined: Fri May 09, 2014 10:57 pm
Germany

Key for SIGNALMON not working

Post by 7even » Fri Oct 17, 2014 10:00 pm

Hi,

The feature titled SIGNALMON in the hotkey settings in TV Playback context is not working for me.

When pressing the assigned key when watching tv, simply nothing happens.

Any help?

Regards,
Nicolas

User avatar
dekarl
Developer
Posts: 228
Joined: Thu Feb 06, 2014 11:01 pm
Germany

Re: Key for SIGNALMON not working

Post by dekarl » Mon Oct 20, 2014 9:27 am

Some window managers appear to capture Alt+F#. Does it work if you assign a different key?

7even
Newcomer
Posts: 14
Joined: Fri May 09, 2014 10:57 pm
Germany

Re: Key for SIGNALMON not working

Post by 7even » Mon Oct 20, 2014 5:15 pm

As my media keyboard does not have function keys at all, I already assigned "S".

I just tried it on a different (remote) frontend and there it works! ... well, it does not work, but at least something happens! :D
There the screen freezes until I press the SIGNALMON key again.

User avatar
dekarl
Developer
Posts: 228
Joined: Thu Feb 06, 2014 11:01 pm
Germany

Re: Key for SIGNALMON not working

Post by dekarl » Tue Oct 21, 2014 9:30 am

Well, "S" is assigned to bringing up the EPG already... Maybe you can use a different key?

7even
Newcomer
Posts: 14
Joined: Fri May 09, 2014 10:57 pm
Germany

Re: Key for SIGNALMON not working

Post by 7even » Tue Oct 21, 2014 6:41 pm

I changed this of course, prior ;)

I prefer to have "E" for EPG and "S" for SIGNALMON, instead of completely arbitrary letters as I can not remember this otherwise.

Post Reply