Page 1 of 1

external capture , livetv changing channels

Posted: Wed Jul 31, 2019 1:07 pm
by ibedonc
I am using jpoet's Colossus2 code and it is working except when in livetv and I change the channel it gets to %100 sig and will timeout
if I come from the main menu and start with the guide it works. any one seen this happen to them ?
or any other external capture setup ?

Re: external capture , livetv changing channels

Posted: Sat Aug 10, 2019 10:08 pm
by bill6502
If you didn't get a Lock, then: could be:

mythtv-setup-> Capture Cards <for each card> Recording options->Tuning timeout:

Re: external capture , livetv changing channels

Posted: Mon Aug 12, 2019 1:02 pm
by ibedonc
I get 100% lock , if I exit and start from the main menu it works , but while in livetv and change channels , it does this timeout
I guess I could really up the timeout time
I was hoping for jpoet to answer but that has not happen

Re: external capture , livetv changing channels

Posted: Thu Aug 22, 2019 3:48 pm
by ibedonc
I upped the timeout to max and it still fails