[SOLVED] Mythcommflag error 140

Have a MythTV related problem? Ask for help from other MythTV users here.

Moderator: Forum Moderators

Post Reply
bitboy
Newcomer
Posts: 4
Joined: Thu Jul 03, 2014 7:09 am
Germany

[SOLVED] Mythcommflag error 140

Post by bitboy » Thu Jul 03, 2014 8:14 am

Hello Community,

i have an issue with the automatically flagging for commercials. It fails every time with status / exit code 140. If i start it manually through mythweb it is succesful. Any ideas what i can check or what the issue might be?

JobQueueCommFlagCommand is set to "mythcommflag --file %FILE%"
Last edited by bitboy on Thu Jul 03, 2014 1:57 pm, edited 1 time in total.

User avatar
rwagner
Developer
Posts: 217
Joined: Thu Feb 06, 2014 11:37 pm
United States of America

Re: Mythcommflag error 140

Post by rwagner » Thu Jul 03, 2014 11:52 am

Set it back to the default of just "mythcommflag".

bitboy
Newcomer
Posts: 4
Joined: Thu Jul 03, 2014 7:09 am
Germany

Re: Mythcommflag error 140

Post by bitboy » Thu Jul 03, 2014 1:57 pm

Thanks so much, i'd never thought that i could be that easy :)

User avatar
rwagner
Developer
Posts: 217
Joined: Thu Feb 06, 2014 11:37 pm
United States of America

Re: [SOLVED] Mythcommflag error 140

Post by rwagner » Thu Jul 03, 2014 2:25 pm

"mythcommflag" is a special word that tells the job queue to use the normal commercial flagging application with the normal parameters in the PREFIX bin directory. "mythtranscode", "mythfilldatabase", and "Internal" (video player) behave similarly for their configuration settings. If anything other than that exact string is provided, then it is up to the user to define all inputs necessary for that application to work properly.

Post Reply