Pause Button Stopped Working

Have a MythTV related problem? Ask for help from other MythTV users here.

Moderator: Forum Moderators

Post Reply
jmcarron
Junior
Posts: 20
Joined: Sat Feb 10, 2024 12:41 am
United States of America

Pause Button Stopped Working

Post by jmcarron »

Following installation of Mythtv Backend v32.0+fixes.202305160103.72024244b8-ubuntu22.04.1 The Pause button on a Harmony remote working.
Play is set as TvPlayback -> Play -> P, it works fine.
Pause is set as TvPlayback -> Pause -> Ctrl P, it doesn't work.
Ctrl P from a keyboard doesn't work either.
I have had that Play/Pause configuration ever since version 0.22 and it has worked perfectly up through v32 until this latest iteration.
Is there a new code for Pause or has the Pause function been eliminated?
CPU is AMD Ryzen 5 5600G. System drive is Dogfish 64GB SSD. Motherboard is ASUS Prime B450M-AII. Recordings are stored on NAS.
jmcarron
Junior
Posts: 20
Joined: Sat Feb 10, 2024 12:41 am
United States of America

Re: Pause Button Stopped Working

Post by jmcarron »

Disregard. After being powered off overnight Play/Pause is working as it should.
Post Reply