MythWeb Troubles with 0.28.1

For discussion of topics specific to MythTV on OSX
sfatula
Senior
Posts: 163
Joined: Sun Aug 09, 2015 3:51 am
Location: Calera, OK
United States of America

Re: MythWeb Troubles with 0.28.1

Post by sfatula » Sun Aug 06, 2017 12:06 am

Glad to hear it works for you too leejk. Mythweb has been rock solid for me.

Sburnside
Newcomer
Posts: 2
Joined: Sat Apr 29, 2017 10:16 pm
United States of America

Re: MythWeb Troubles with 0.28.1

Post by Sburnside » Sun Sep 03, 2017 3:50 am

Thanks all. Above edits worked for me too. MythWeb works fine now.

nxnw
Newcomer
Posts: 1
Joined: Fri May 27, 2016 5:26 pm
Canada

Re: MythWeb Troubles with 0.28.1

Post by nxnw » Tue Sep 01, 2020 2:22 pm

Despite trying the various recommendations here, I have been unable to get MythWeb running under 0.28.1. I installed it using the self installer and, since it's not doing anything for me, I would like to reverse any changes it made to the OS.

Any help would be much appreciated.

User avatar
pvr4me
Senior
Posts: 716
Joined: Fri Feb 07, 2014 7:25 pm
Location: near Toronto, Canada
Contact:
Canada

Re: MythWeb Troubles with 0.28.1

Post by pvr4me » Tue Sep 01, 2020 2:43 pm

nxnw wrote:
Tue Sep 01, 2020 2:22 pm
Despite trying the various recommendations here, I have been unable to get MythWeb running under 0.28.1. I installed it using the self installer and, since it's not doing anything for me, I would like to reverse any changes it made to the OS.

Any help would be much appreciated.
As the wiki page says...

Code: Select all

sudo launchctl unload /Library/LaunchDaemons/org.macports.apache2.plist
The installer does not 'change anything in the OS'.

Craig
The MacPorts guy.

Post Reply