AI1 Installer - No mythweb?

For discussion of topics specific to MythTV on OSX
MoisiePants
Junior
Posts: 28
Joined: Sat Jul 23, 2016 11:41 am
Great Britain

Re: AI1 Installer - No mythweb?

Post by MoisiePants » Mon Oct 01, 2018 8:55 am

Hello,

Ok - I've updated the MythWeb MacPort Wiki page. Looking back through this thread, I doubt this will help with your issues - but it will allow you to get going once you're further down the process.
MacMini:~ mythtv$ sudo cp -np /opt/dvr/sbin/envvars-std /opt/dvr/sbin/envvars
Password:
cp: /opt/dvr/sbin/envvars-std: No such file or directory
MacMini:~ mythtv$ sudo cp -np /opt/dvr/etc/apache2/original/httpd.conf /opt/dvr/etc/apache2/httpd.conf
cp: /opt/dvr/etc/apache2/original/httpd.conf: No such file or directory
MacMini:~ mythtv$ sudo cp -np /opt/dvr/etc/apache2/original/extra/* /opt/dvr/etc/apache2/extra/
cp: directory /opt/dvr/etc/apache2/extra does not exist
Note these commands don't need to be run if you're installing from the MacPorts build.

Pants.

garylovesbeer
Newcomer
Posts: 6
Joined: Sat Oct 10, 2015 3:46 am
Australia

Re: AI1 Installer - No mythweb?

Post by garylovesbeer » Sat Nov 17, 2018 5:52 am

Was the confusion with the file and folder paths ever resolved?
I am having the same issues with the installation as bambamf16. Files existing but in different folders.
Like the OP I used mythtv.28-0.28.1-Fixes-20170201_1.pkg as the install file. I have successfully installed and have running MythTV backend and frontend.
As I have said in another thread I would like to be able to use MythWeb as the control interface but I am confused as how to get this working as my knowledge of apache is at best minimal.
I have reinstalled multiple time, deleting the /opt/dvr folder, the ~/.mythtv folder and the symlinks in the /Library/LaunchDaemons folder, emptying the trash and restarting. Always ends up with the same folder paths and files locations.
I have attached the file list.
Attachments
filelist.txt.zip
(252.54 KiB) Downloaded 1 time

MoisiePants
Junior
Posts: 28
Joined: Sat Jul 23, 2016 11:41 am
Great Britain

Re: AI1 Installer - No mythweb?

Post by MoisiePants » Tue Nov 20, 2018 1:34 pm

Hello,

I've just done a fresh install of the All-in-One installer and compared it with the Wiki - and yes, the Wiki is out-of-date compared with the installed files.

I'll try and post an updated version over the next few days.

garylovesbeer
Newcomer
Posts: 6
Joined: Sat Oct 10, 2015 3:46 am
Australia

Re: AI1 Installer - No mythweb?

Post by garylovesbeer » Tue Nov 20, 2018 7:50 pm

Thanks Mosiepants! Would be a great help.

MoisiePants
Junior
Posts: 28
Joined: Sat Jul 23, 2016 11:41 am
Great Britain

Re: AI1 Installer - No mythweb?

Post by MoisiePants » Sun Nov 25, 2018 11:33 am

Hello,

I've just finished updating the MacPorts MythWeb Wiki; I can't test it on my main system, but on a test installation using the current installers, it looks like it works correctly.

Please let us know how you get on - good luck!

Post Reply