livetv priority , solved

For discussion related to MythTV which doesn't belong in another forum.

Moderator: Forum Moderators

Post Reply
ibedonc
Junior
Posts: 50
Joined: Wed Dec 14, 2016 3:54 pm
United States of America

livetv priority , solved

Post by ibedonc » Tue Jul 16, 2019 4:15 pm

in .29 I had the livetv setup so that it would go to my first tuner/recorder
and the last with a higher number which meant that selecting livetv meant it would start with the 1st one
I would have the last set to do recordings

30 now seems to ignore that setting
Last edited by ibedonc on Wed Aug 14, 2019 3:09 pm, edited 2 times in total.

User avatar
bill6502
Developer
Posts: 1354
Joined: Fri Feb 07, 2014 5:28 pm
United States of America

Re: livetv priority

Post by bill6502 » Tue Jul 16, 2019 4:35 pm

Hi,

Wild guess, you have HDHR tuners. If so, see if this helps: [57a0ad8].

ibedonc
Junior
Posts: 50
Joined: Wed Dec 14, 2016 3:54 pm
United States of America

Re: livetv priority

Post by ibedonc » Tue Jul 16, 2019 5:32 pm

no , HDPvr2's (Colossus2) external

ibedonc
Junior
Posts: 50
Joined: Wed Dec 14, 2016 3:54 pm
United States of America

Re: livetv priority

Post by ibedonc » Thu Jul 18, 2019 12:47 am

I got this to work again ( I was wrong)
Last edited by ibedonc on Thu Jul 25, 2019 7:13 pm, edited 1 time in total.

ibedonc
Junior
Posts: 50
Joined: Wed Dec 14, 2016 3:54 pm
United States of America

Re: [Solved, somehow] livetv priority

Post by ibedonc » Thu Jul 25, 2019 7:11 pm

sorry maybe not

have to do more testing , also I now have 2 HDHR's , one HDPVR (1212) , one Colossus2
I was having so much trouble with the Colossus2's , I added my HDPVR back

ibedonc
Junior
Posts: 50
Joined: Wed Dec 14, 2016 3:54 pm
United States of America

Re: livetv priority , solved

Post by ibedonc » Wed Aug 14, 2019 3:09 pm

after a lot of fiddling , it is working

Post Reply