Search found 39 matches

by Vaska
Sun Mar 15, 2020 5:44 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: [Solved] Slight Visual Studder with TrueHD 7.1 Audio Track
Replies: 22
Views: 944
Canada

[Solved] Slight Visual Studder with TrueHD 7.1 Audio Track

Hi, I'm experiencing a slight studder when I use the TrueHD 7.1 audio track. I have a 7.1 Yamaha RX-V3900 receiver that recognizes the stream and is able to play it, but it's as if the video has a slight slowdown every second or so. It's very slight and I don't sense the slowdown in the audio, it's ...
by Vaska
Mon Feb 10, 2020 3:24 am
Forum: Troubleshooting
Topic: White Box covers most of Screen
Replies: 46
Views: 3750
Canada

Re: White Box covers most of Screen

Thanks for the patch paulh. I installed the patch, recompiled and installed and it has resolved the issue for me. I'm even able to use my old favorite (unsupported) theme BlueAbstract. I tried at least 3 other themes as well and they all work fine too. I originally noticed the issue when launching a...
by Vaska
Mon Jan 13, 2020 5:49 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: White Box covers most of Screen
Replies: 46
Views: 3750
Canada

Re: White Box covers most of Screen

Thanks. I was able to apply trryhend's fix to MythCenter's base.xml which resolved the problem, but I can't quite figure it out for Blue-Abstract, but it looks like Blue-Abstract may not even be listed in the official list of downloadable themes now so I'll give up on it and just use MythCenter or M...
by Vaska
Sun Jan 12, 2020 6:04 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: White Box covers most of Screen
Replies: 46
Views: 3750
Canada

Re: White Box covers most of Screen

I'm using the Blue-Abstract theme and still experience the issue. I don't get a box but rather the entire screen goes white. I getting the feeling that this is not related to a specific theme.
by Vaska
Tue Dec 31, 2019 11:04 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: White Box covers most of Screen
Replies: 46
Views: 3750
Canada

Re: White Box covers most of Screen

I made a screen capture video showing an example of my screen going white. It's the entire frontend screen and not just a popup box, but I'm guessing they're both caused by the same thing. In the video I'm running mythfrontend in an X forwarded XQuartz window and then control-c to kill it. I'm runni...
by Vaska
Tue Dec 31, 2019 5:10 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: White Box covers most of Screen
Replies: 46
Views: 3750
Canada

Re: White Box covers most of Screen

I'm also having issues with the screen turning white and becoming unusable. I'm having the issue if I try to enter the any sub items of the setup menu and when after viewing a security camera feed I configured on the main menu and then killing the instance of mpv playing said feed. I don't see anyth...
by Vaska
Tue Dec 31, 2019 1:54 am
Forum: Linux
Topic: Can't Disable Jack Support
Replies: 0
Views: 665
Canada

Can't Disable Jack Support

Hi, I'm trying to disable Jack support by running "./configure --disable-audio-jack" but it then still shows as supported in the results: # Sound Output Support PulseAudio support no OSS support yes ALSA support yes JACK support yes libfftw3 support no Is there another way to disable Jack support? T...
by Vaska
Wed Jun 26, 2019 1:11 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Information Center - MythWeather - Maps Missing
Replies: 4
Views: 384
Canada

Re: Information Center - MythWeather - Maps Missing

Thanks Paul. I ran the script as advised and it was then clear that I needed the Image::Magick perl module. ./envcan_animaps.pl -l Can't locate Image/Magick.pm in @INC (you may need to install the Image::Magick module) I'm on Gentoo so I added the perl use flag to my ImageMagick package, re-emerged ...
by Vaska
Tue Jun 25, 2019 12:37 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Information Center - MythWeather - Maps Missing
Replies: 4
Views: 384
Canada

Information Center - MythWeather - Maps Missing

Hi, I have the weather section of the Information Center working but there isn't an option to select the animated maps. The only screens I can select in the setup section are 18 hour forecast, current conditions, severe weather alerts, 3 day forecast & 6 day forecast. Is there a specific Perl module...
by Vaska
Mon Jun 24, 2019 8:54 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: [Solved] Mythweb Error on CentOS 6
Replies: 15
Views: 1492
Canada

Re: Mythweb Error on CentOS 6

kbocek - It's just one file in the mythweb folder mythweb/modules/tv/search.php Just create a backup of it if you're hesitant to patch it "cp search.php search.php.backup" then apply the patch as shown above. Don't let the fact that you installed it from a package stop you from patching this one fil...
by Vaska
Mon Jun 24, 2019 5:42 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: [Solved] Mythweb Error on CentOS 6
Replies: 15
Views: 1492
Canada

Re: Mythweb Error on CentOS 6

FYI - I just applied the patch below and it resolved my issue, it will probably fix your problem too.

https://code.mythtv.org/trac/ticket/13368#no1

Cheers
by Vaska
Wed Jun 12, 2019 1:42 am
Forum: Troubleshooting
Topic: [Solved] Mythweb Error on CentOS 6
Replies: 15
Views: 1492
Canada

Re: Mythweb Error on CentOS 6

I'm also experiencing this "!!NoTrans" error/issue on 30-Fixes. I recently upgraded from PHP 7.2 to 7.3 which I believe to be the root of the issue but my 7.3 php.ini file appears to have the same settings as my 7.2 did. Did you ever resolve this issue? Sucks not to be able to search for titles in M...
by Vaska
Sun May 12, 2019 5:06 pm
Forum: General Discussion
Topic: Import/Merge Previously Recorded Table from Differnet Backend?
Replies: 0
Views: 688
Canada

Import/Merge Previously Recorded Table from Differnet Backend?

Hi, I had a 2nd, seperate backend running where I used to work where we had unencrypted cable. I would bring the recorded shows home weekly and put them in my Videos folder. It worked good enough for good WAF. I've left that job but I do have a backup of the previously recorded shows table from that...
by Vaska
Sat Feb 09, 2019 12:56 am
Forum: Linux
Topic: [Solved] v30 Configure Shows "HDHomeRun support - no" - Will My HDHomeRun Tuner Still Work?
Replies: 2
Views: 602
Canada

[Solved] v30 Configure Shows "HDHomeRun support - no" - Will My HDHomeRun Tuner Still Work?

Thanks paulh. I'm on Gentoo. I created /usr/include/hdhomerun and copied all the .h files from the contents of libhdhomerun_20180817.tgz into this new folder. I also had to make and then make install hdhomerun_config_gui_20180817.tgz, but then after that the configure script showed I had HDHomeRun s...
by Vaska
Tue Feb 05, 2019 1:25 am
Forum: Linux
Topic: [Solved] v30 Configure Shows "HDHomeRun support - no" - Will My HDHomeRun Tuner Still Work?
Replies: 2
Views: 602
Canada

[Solved] v30 Configure Shows "HDHomeRun support - no" - Will My HDHomeRun Tuner Still Work?

Hi, I'm on 29-fixes right now and would like to upgrade to 30-fixes. I did a git checkout and ran configure in the mythtv/mythtv folder and it looks like I won't have support for my HDHomeRun tuners? Maybe I'm reading this wrong, but I don't want to attempt the upgrade from 29 to 30 only to find out...