Search found 17 matches

by glenb
Thu Apr 08, 2021 3:58 am
Forum: Troubleshooting
Topic: SOLVED file not fast-forwarding in Leanfront
Replies: 8
Views: 1583
United States of America

Re: file not fast-forwarding in Leanfront

the commflagging discussion is off topic of your post, i only mentioned it because i am not using the leanfront as much as i found a way to improve commflagging, so i use kodi now mostly. but when i did use leanfront, peter was kind enough to help me with hdpvr content where i had the same issue. i ...
by glenb
Wed Apr 07, 2021 1:35 am
Forum: Troubleshooting
Topic: SOLVED file not fast-forwarding in Leanfront
Replies: 8
Views: 1583
United States of America

Re: file not fast-forwarding in Leanfront

i run into this from time to time. i have to 'recreate' a seek that the xo player in android will work with. so i find the file in my storage and do this: ffmpeg -i mythfilename.ts -c copy temp.ts (mythfilename is your filename for the recording) then: rm mythfilename.ts then: mv temp.ts mythfilenam...
by glenb
Mon Mar 15, 2021 3:52 am
Forum: General Discussion
Topic: replacing mythcommflag w/comskip - question
Replies: 0
Views: 5319
United States of America

replacing mythcommflag w/comskip - question

i found that comskip seemed to do a much better job than mythcommflag for both the over the air and cable content. i am in usa/los angeles. my content is mostly off antenna, but some is firewire and iptv hdmi encoder (cable box). it might be that tuning the mythcommflag might get the same results, b...
by glenb
Wed Jul 15, 2020 8:05 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: connecting to backend from remote ip [solved]
Replies: 4
Views: 281
United States of America

Re: connecting to backend from remote ip

bill, you are indeed right. under mythweb i had a host with an ip number and one with the hostname. the one with the hostname was not set to one and that made it work. thanks. oddly, not really related, i get buffering from my home in leanback, but on kodi pvr addon, it does not buffer using same fi...
by glenb
Wed Jul 15, 2020 12:53 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: connecting to backend from remote ip [solved]
Replies: 4
Views: 281
United States of America

Re: connecting to backend from remote ip

Thanks for reply, that setting is set to '1'. i also tried to temporarily disable the firewall in the machine running backend. but that did not change anything. i am able to connect to mysql as user mythtv from terminal from remote location. so i am thinking it has something to do with firewall in r...
by glenb
Wed Jul 15, 2020 5:27 am
Forum: Troubleshooting
Topic: connecting to backend from remote ip [solved]
Replies: 4
Views: 281
United States of America

connecting to backend from remote ip [solved]

i was hoping to connect to my backend while away from home with my nvidia shield. i have no issues connecting with multiple frontends on my home network. i use arch linux and mariadb. mariadb bind-address has been at 0.0.0.0 i've opened up port forwards on 3306, 6544, 6543 in my router running openw...
by glenb
Tue Apr 21, 2020 11:56 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: mythweather plugin 31-fixes segfault issue [Solved]
Replies: 4
Views: 365
United States of America

Re: mythweather plugin 31-fixes segfault issue

my backend currently recording, but tested on a frontend, and it works now! thanks so much for looking into and fixing this. i appreciate your time and help..
by glenb
Mon Apr 20, 2020 9:28 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: mythweather plugin 31-fixes segfault issue [Solved]
Replies: 4
Views: 365
United States of America

mythweather plugin 31-fixes segfault issue [Solved]

running version 31-fixes from arch aur. i run 3 plugins, mythmusic, mythnews and mythweather. mythweather causes the frontend to exit with a segfault after displaying the weather data. i am in the united states and use those scripts, the data is correctly gathered and displayed and i can navigate th...
by glenb
Thu Apr 16, 2020 1:32 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: mythweb status issue 404 error [Solved]
Replies: 3
Views: 360
United States of America

Re: mythweb status issue 404 error

marking it solved as when i changed the service file and removed the --noupnp it worked again. for anyone using aur mythtv-git fixes 31 package they should be aware if they also use mythweb
by glenb
Thu Apr 16, 2020 4:13 am
Forum: Troubleshooting
Topic: HDHomeRun with Mythtv 31
Replies: 5
Views: 601
United States of America

Re: HDHomeRun with Mythtv 31

i am sure someone using a prime/cablecard can help you a lot more, i use hdhomerun over the air 4 tuner quatro. but if this is a cable card unit, right off the bat i can tell you there is no eit/transmitted guide data, that is only from over the air signals. also you would not set frequency to us ca...
by glenb
Thu Apr 16, 2020 3:42 am
Forum: Troubleshooting
Topic: mythweb status issue 404 error [Solved]
Replies: 3
Views: 360
United States of America

Re: mythweb status issue 404 error

i see the mythweb just gives that page from api. i get 404 error from getstatushtml. i did see that in the arch aur package he changed the service file and has backend starting with option --noupnp. i have a feeling it may be that. i am recording for couple more hours and i'll edit the service to wh...
by glenb
Thu Apr 16, 2020 2:00 am
Forum: Troubleshooting
Topic: mythweb status issue 404 error [Solved]
Replies: 3
Views: 360
United States of America

mythweb status issue 404 error [Solved]

have had mythweb working fine for a long time on arch linux using arch aur for mythtv-git (fixes 31). today suddenly only on status under mythweb i get 404 not found error. everything else works. only update i did was build new version today from aur. my php and apache have not been upgraded or when...
by glenb
Sun Jan 26, 2020 5:29 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: deinterlace issue vdpau
Replies: 1
Views: 649
United States of America

deinterlace issue vdpau

this is most likely not solely a mythtv issue, but i am hoping maybe someone using myth might have a fix. i just picked up a new laptop, motile (walmart), with amd mobile ryzen 5 3500u, vega 8 graphics on arch linux (runs great btw). after setting up vdpau and vaapi the acceleration is recognized an...
by glenb
Sun Nov 24, 2019 6:25 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Commercial skipping has stopped working
Replies: 4
Views: 1426
United States of America

Re: Commercial skipping has stopped working

if you are using the kodi pvr module. and kodi 18.4 the commercial skip stopped working. try 18.5 or workaround in 18.4 by setting in kodi pvr settings section under playback set 'fallback frame rate' to 50 fps and it will work again.
by glenb
Thu Nov 21, 2019 10:26 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Since API updates at TheTVDB.org, metadata lookups mostly don't work
Replies: 4
Views: 831
United States of America

Re: Since API updates at TheTVDB.org, metadata lookups mostly don't work

fwiw, i find the two files in master branch at git: ttvdb py in mythtv programs and tvdb api py in bindings / python/ mythtv / ttvdb work much better than using that single patch only.