Search found 6 matches

by phackmann
Fri Sep 14, 2018 11:59 am
Forum: Troubleshooting
Topic: User jobs not being queued after recording finishes
Replies: 4
Views: 212
United States of America

Re: User jobs not being queued after recording finishes

So..it appears to be working again. I have recently put in a Ryzen 1600 cpu and motherboard to improve performance. It was a few days after this that I started having the jobs not running. A couple of days after the jobs issue, the pc locked up. I have the latest kernel installed, but apparently tha...
by phackmann
Sat Sep 08, 2018 10:44 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: User jobs not being queued after recording finishes
Replies: 4
Views: 212
United States of America

Re: User jobs not being queued after recording finishes

Hi,

Yes, the jobs are allowed in mythtv-setup and are marked as such in the database.

PH
by phackmann
Sat Sep 08, 2018 1:33 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: User jobs not being queued after recording finishes
Replies: 4
Views: 212
United States of America

User jobs not being queued after recording finishes

Hi All. I have been using Mythtv for a long time and love it. But, my system took a weird turn lately. I'm using version 0.28.2-5-gae037d0 on a combined frontend/backend. My user jobs that are set to autorun after the recording ends aren't triggering. They are not getting listed in the queue. If I m...
by phackmann
Wed Aug 08, 2018 11:38 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: (Solved) mytharchive script failing after upgrade to 0.28
Replies: 3
Views: 202
United States of America

Re: mytharchive script failing after upgrade to 0.28

Nevermind. It was logging in as the other user. That explains the problem. Thanks for the help daraden!
by phackmann
Wed Aug 08, 2018 3:03 am
Forum: Troubleshooting
Topic: (Solved) mytharchive script failing after upgrade to 0.28
Replies: 3
Views: 202
United States of America

Re: mytharchive script failing after upgrade to 0.28

That was a good call! I have 2 users on my mythtv box, and the active one is the mythtv user. It does have a valid copy of config.xml in it's user home directory. I copied that same file to the folder in the secondary user (which had an empty config.xml file in it), and then mytharchive started work...
by phackmann
Sun Aug 05, 2018 9:30 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: (Solved) mytharchive script failing after upgrade to 0.28
Replies: 3
Views: 202
United States of America

(Solved) mytharchive script failing after upgrade to 0.28

Hello everyone. I've recently updated from Ubuntu 14.04 to 16.04. I've also updated to MythTV 0.28. I've gotten everything else working except MythArchive. It is failing with what appears to be a database connection setup issue according to the mythburn log. This is all there is in the log file. Unt...